Najnovije

Zvezdin „kraljevski“ izazov u Madridu

Crvena zvezda je u Madrid otputovala umorna, iscrpljena, ali puna samopouzdanja. Tamo će u četvrtak (20,45 - Sport klub) izaći na megdan velikom Realu.
Foto: Jutjub printskrin

Foto: Jutjub printskrin

Žućkova levica, treća po redu, donela je veliko zadovoljstvo na Mali Kalemegdan. Ali, sa sobom je odnela veliku energiju, mnogo emocija i koncentraciju. Ono što je sada možda i najveća dilema jeste da li će i kako Crvena zvezda uspeti da nađe energije da napadne slavnog protivnika, Real u Madridu. – Ako nekome Real nije dovoljan da pregazi umor i pruži maksimum, onda stvarno ne znam... – istakao je Marjanović i odmah stavio tačku na temu snage i motivacije. – Osvojeni Kup je doneo mnogo divnih stvari i osećanja. Ali, već narednog dana je postao samo lepa uspomena o kojoj možemo da pričamo kada se sezona završi i kada ostvarimo ono što smo planirali. Sada nam je i samo pominjanje Reala dovoljno da osetimo ogroman adrenalin. Kada se priča o adutima Crvene zvezde, ne samo večeras, Boban Marjanović je prvi koji se „baca na sto”. Samim tim jasno je na kakvoj težini dobija podatak da je samo Real u Evroligi uspeo da svede na jednocifren učinak. – To je fantastičan tim, među najboljima u Evropi koji puca od kvaliteta na svim pozicijama. Da situacija bude još teža, sada se nalazi u naletu, što potvrđuje osvojen Kup Kralja. Bilo šta drugo reći potpuno je suvišno. Čeka nas meč sa dosta trčanja i paklenim ritmom. Da bismo uopšte došli u poziciju da bilo šta uradimo, moramo da im pariramo i trčimo više od njih. Videli smo i u prvom meču da je njima dovoljno samo dva minuta da se raspucaju i odmah je 15 razlike i priča je gotova. Taman kada pomisliš da ih držiš pod kontrolom, oni onda pokažu punu snagu To ne smemo da dozvolimo. Cilj je da odigramo najbolji meč ove sezone.
Pročitajte još:MMA borac pretukao čoveka koji ga je preko interneta izazivao na borbuMonako ubedljiv u Londonu, Leverkuzen srušio Atletiko!
Izvor: Sportski žurnal

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA