Najnovije

Da li si rusofil? Moraš da čuješ ovaj hit (VIDEO)

DONJECK - Ruski umetnici Petar Materničev i Vika Ciganova snimili su sredinom prošle godine pesmu "To je moja otadžbina" u znak podrške narodu Novorusije. Pesma je ubrzo postala ruski megahit, a pogotovo je omiljena u Donjecku i Lugansku.
Spot u kućnoj radinosti (Foto: Jutjub)

Spot u kućnoj radinosti (Foto: Jutjub)

Materničev i Ciganova su čak i uživo nastupali u Donjecku i Lugansku i otpevali svoj hit. Žena bivšeg komandanta DNR Igora Strelkova, Miroslava Raginskaja, ovo dvoje umetnika je navela kao heroje iz redova ruskog šou biznisa zbog njihove pomoći Novorusiji. - Od Kamčatke do Odese Moskva ima interese... Od Donjecka do Kremlja to je otadžbina moja... - kaže se između ostalog u pesmi koja poručuje i NATO-u da Rusi neće dati svoju teritoriju. Popularnosti pesme doprineo je i zabavni spot, a na njegovom kraju se pojavljuje i guverner Donjecka Pavel Gubarev. Gubarev je, kada je pesma objavljena, na skupovima u Donjecku delio njen tekst kako bi je svi okupljeni pevali. Ako već znate Kaćušu i Kaljinku, vreme je da naučite i ovu pesmu: Эto Rodina moя Ot Kamčatki do Odessы u Moskvы estь interesы. Potomu čto pomnim geografiю stranы. Ot Ufы do  Priazovья, ot Kuril do Pridnestrovья, ot Donecka do Kremlя – эto rodina moя. Эto rodina moя. I delitь eё nelьzя. Эto matuška-Rossiя, эto russkaя zemlя. Vse na serdce očenь blizko. Ot Slavяnska do Norilьska. Ot Luganska do Kremlя – эto  rodina moя. Znaюt Štatы, znaet NATO: nam čužoй zemli ne nado. Mы čužoe ne berem, a svoe nazad vernem. Znaem, pomnim, ne zabudem. Zaщiщatь stranu mы budem. Ot Alяski do Kremlя – эto rodina moя»
Pročitajte još:Srpski borci u Novorusiji otkrili za koji fudbalski klub navijaju (FOTO)Žena Igora Strelkova objavila spisak heroja i izdajnika Rusije (VIDEO)
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA