Najnovije

"Suza" peti nastavak erotskog serijala "Osamdeset dana"

Izdavačka kuća Evro-Đunti objavila je peti nastavak serijala "Osamdeset dana" pod naslovom "Suza". Ovaj erotski serijal, koji potpisuje autor sakriven iza pseudonima Vina DŽekson, privukao je pažnju čitalaca kako u svetu, tako i u Srbiji, pa su romani pod naslovom Osamdeset dana (Požuda, Usijanje, Vezivanje, Balerina) prošle godine bili u vrhu top liste najprodavanijih izdanja ove kuće. 
Naslovna Evro-Đunti

Naslovna Evro-Đunti

"Oduvek sam sanjarila kako ću se jednog dana zaljubiti, osetiti istinsku, bezuslovnu ljubav". Lili ima samo dvadeset jednu godinu, još ne zna šta želi od života, ali je uvek osećala da joj je tesno u sopstvenoj koži, da joj nešto nedostaje, da tek treba da ispuni najskrivenije želje. U Londonu, savršenom gradu za novi početak, upoznaje neustrašivu Lijanu, koja je uvodi u uzbudljiv svet strasti i avantura. Tri muškarca, tri prilike da buntovna muzičarka spozna sebe i, malo-pomalo, prihvati svoju čulnost. Od strastvene veze lišene emocija, preko uzbudljive avanture s neodoljivim bubnjarem čuvene rok grupe, a zatim i sa slavnim fotografom, Lili stiže do zagonetne žene koja će je ohrabriti da bez zazora istražuje svoje želje i fantazije. Ipak, ni najsmelije pustolovine u mutnim virovima paralelnog sveta, u kojem putenost ne poznaje granice neće joj doneti mir. Da li je ono za čim Lili traga sve vreme bilo tu, nadohvat ruke? Da li je Lili dovoljno mudra da prihvati svoju prirodu? Zavodljiva i romantična – po mišljenju čitalaca i najuspelija – priča o jednoj od sporednih junakinja prva četiri romana iz serijala "Osamdeset dana".
Pročitajte još:Laguna formira književni klub za sve ljubitelje pisane reči(TREJLER) Nova komedija Adama Sendlera – „The Cobbler“
Izvor: Pravda/Marija Gojković  

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA