Najnovije

Pogledajte prvi spot predsedničke kampanje Hilari Klinton! (VIDEO)

SAD - Hilari Klinton, uticajna američka političarka, danas je saopštila da će se kandidovati za predsednika SAD-a na sledećim izborima 2016. godine, a već prvi dan je pušten promotivni video spot koji najavljuje početak njene kampanje i kojim je praktično otpočeta kampanja.
Hilari za Ameriku! (Foto: JuTjub)

Hilari za Ameriku! (Foto: JuTjub)

DŽon Podesta, poznati američki lobista koji je rukovodio kampanjom Klintonove 2008. godine, vodiće njenu predsedničku kampanju i sada. On je medijima i saopštio da će Klintonova učestvovati u predsedničkoj trci. "Hilari Klinton će se prvo obratiti biračima Ajove, a od sledećeg meseca će i zvanično početi njena predsednička kampanja." - rekao je Podesta novinarima. Ukoliko Klintonova pobedi, biće prva žena predsednik u istoriji Sjedinjenih Američkih Država. Pogledajte prvi spot predsedničke kampanje Hilari Klinton pod nazivom "Hilari za Ameriku"!
Pročitajte još:Maduro: Ne verujem Vam, predsedniče Obama!ODLUČILA: Hilari Klinton se kandiduje za predsednika SAD-a 2016. godine!The Diplomat: Rat između SAD i Kine je neizbežan
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA