Najnovije

Crnogorac, učesnik Parova optužen za seksualno zlostavljanje devojčice

Menadžer Marko Perović, učesnik rijalitija „Parovi“, pre godinu dana prijavljen je policiji zbog navodnog seksualnog uznemiravanja osmogodišnje devojčice. NJega su prijavili roditelji deteta i optužili ga da je obljubio njihovu ćerku.
Marko Perović (Foto: Jutjub)

Marko Perović (Foto: Jutjub)

Naime, na jednom slavlju, koje je pravio prijatelj Marka i njegove devojke Eme Lapin, devojčica je istrčala iz svoje sobe i pred svim gostima počela da plače jer je, po njenim rečima, učesnik „Parova“ napao. - Devojčica je slavila osmi rođendan i kuća je bila puna dece, ali i prijatelja njenih roditelja. Žurka je bila u svim prostorijama, pa nije bilo moguće znati ko se gde u datom trenutku nalazi. U jednom trenutku slavljenica je došla uplakana i ispričala roditeljima da ju je Marko pipkao i napadao u kutku njene sobe. U tom trenutku on nije bio u toj prostoriji, pa ga je jedna od gošći pozvala da izađe u dvorište. Čim se pojavio, gosti su počeli da ga udaraju, šutiraju i psuju mu sve po spisku, dok je majka istraumirane devojčice, koju je menadžer navodno pokušao da obljubi, pozvala policiju. Policajci su brzo stigli u Kaluđericu i spasli Marka razjarenih gostiju, napravili zapisnik i odveli ga iz kuće prijatelja. Ne znam šta se trenutno dešava sa tim postupkom - kaže  izvor. Pevačica i Perovićeva devojka Ema Lapin kaže da je tačna priča o incidentu koji se dogodio, ali tvrdi da njen izabranik nije kriv. - Tačno je da je nastao haos na rođendanu ćerke naših prijatelja, gde su gosti Marka ubili od batina. Ne znam šta bi se desilo da policija nije stigla na vreme. Međutim, on tu devojčicu nije pipkao i napadao. Mala je sve izmislila jer je prethodni dan na internetu gledala scene silovanja, pa joj se rodila ideja - kaže pevačica.
Pročitajte još:NOGOM U GLAVU: Pogledajte kako je Hasan izgazio Jelenu! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)Ruskinja i još idealna (FOTO)Stanijine slike na stranici za skupe prostituke u Dubaiju
Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA