Najnovije

KOLUMNA NEBOJŠA JEVRIĆ: Magareće mleko

Piju kafu sa magarećim mlekom. „Od ispljuvka muve u majku začeti. U guzicu napravljeni pa presuti.“ Siročići Josipa Broza.
Nebojša Jevrić (Foto: Kurir)

Nebojša Jevrić (Foto: Kurir)

Piše: Nebojša Jevrić Grokći, ropću, zuje, uje, bruje, kevću, laju, zavijaju protiv svih na svetu Rusa. Oni su palili crkve, jahali popove, oni ne znaju šta je pravoslavlje iako su krstine okačili. Za svaki slučaj, da se nađu. Dobro im je rekao Mihiz:  “Sve su stranke kod nas nacionalističke osim demokratske- oni su komunistička stranka.“ Na Terazijama, još dok su se ljuljali leševi obešenih Srba, počeli su da presvlače dresove... Da ih menjaju. Da povraćaju ženama u gaćice. U sise koje vise. Brozovi siročići. U ticu će se pretvoririti samo da ostanu na vlasti. Svaki po pet dresova ima. Za svaki slučaj .Za svaku priliku. Zastave kriju u gaćama, da bi sa njima zamaharepali. Kako je nestala demokratska stranka? Nije nestala. Oni su tu, oko nas. Pošto su pokrali sve što su mogli i još više od toga, obukli su SNS dresove, uvukli se, ušunjali podvijena repa. Imali su od koga i naučiti. Pisac koji je napravio ogroman intervju sa Borisom, jedva je dočekao da napravi razgovor sa Vučićem, da ovekoveči svoje ime u istoriji. Zato je nagrađen postmodernista. (Postmodernizam je pisanje o ničemu kao osnov društveno političke podobnosti) Treba biti nežan sa njima.Umro im je tata. Broz. Ubijali su Srbe tokom rata. Ubijali na sremskom frontu. Slali ih na Goli otok.(Sada bi Goli otok ponovo da naprave). Mesecima zaobilazili Jasenovac. Lovili Srbe po planinama. Po gradovima. Potom zabranili povratak na Kosmet. NJihovi dedovi i očevi. Oni su samo pljačkali ono što su dedovi oteli. Dedovi su bili vlast. Oni su vlasnici. Oboleli su od brzomorije. Oboleli su od silne srpske krvi koja je prolivena. Ostatak treba prodati onima koji su spremni da plate. Najlepše devojke za hareme Evrope, za hareme Dubaija. Najveći sin naših narod i narodnosti, ponavljao je prvi razred a četvri nikad nije završio. Kažu da je morao da čuva kravu. Kao da je ta krava bila mustang! Nikad nije otkriveno šta se desilo sa učiteljicom. Da li je ikad uhvaćena. Brozići i deca još je jure. Je li to ona ista učiteljica koja je posula ministra vodom. Ili je u čaši bilo nešto dugo. Pokazaće vreme. Nema te vlasti uz koju se neće nakačiti. Nema te boje u koju neće ofarbati jaja. Sve nestaje samo oni opstaju. Sve se menja samo su oni večni. Lopuže i lopine, bez straha i stida, mašu svojom zbirkom partijskih knjižica. Mašu svojom zbirkom ženskih gaća. Mašu svojim usranim i krvavim parama dok narod zavija od gladi. Milion penzionera ima penzije manje od dvadeset hiljada. A mnogi nemaju ni toliko. Kažu, pljačkali ste u ratu. Šta se u ratu može opljačkati? Rat je vatra koju su oni zapalili da se od dima ne bi videlo šta rade. Kako se od vlasti pretvaraju u vlasnike. Nema vlasti koju ta administrativna goveda neće dočekati i koju neće pozdraviti. Idem da se napijem kisele vode. Biće mi lakše. Vidimo se za nedelju dana. O njima ću pisati.
Pročitajte još:Bušotine „Nove Evrope“SAD u Srednjoj Aziji i na Kavkazu vode geopolitički rat protiv RusijePOL KREJG ROBERTS: U lažima su prevazišli čak i Kisindžera
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA