Najnovije

Kim Kardašian: Kanja Vest me seksualno iscrpljuje preko svake mere!

SAD - Kim Kardašian, seks simbol i rijaliti šou zvezda, inače supruga jednog od najuticajnijih hip-hopera, Kanje Vesta, izjavila je za emisiju "E!" da je "seks sa njim iscrpljuje preko svih granica".
Kim Kardašian (Foto: JuTjub)

Kim Kardašian (Foto: JuTjub)

Podsećamo da je Kardašianova i ranije pričala u medijima o tome da ona i njen muž mnogo vole seks i da imaju seksualni odnos više puta dnevno. Kada su je novinari upitali koliko puta dnevno imaju seks, ona je uz smeh odgovorila: "Milion puta!". Ona je ovaj put rekla da žele da imaju još jednu bebu i da rade na tome svakodnevno, te da je Kanja Vest "seksualno iscrpljuje preko svake mere". Ona je rekla da je njihov seksualni život poprimio takvu dinamiku da to više nije zabavno, te da i Vest često u šali ponavlja da "pravljenje bebe broj 2 nije tako zabavno kao pravljene bebe broj 1".
Pročitajte još:JUTARNJI SEKS: Evo zašto je veoma važan!Ričard Brenson predložio Ukrajini da legalizuju narkotike!
Kardašianova uživa u javnim razgovorima o seksu i u ovakvim provokativnim šalama i očigledno temu seksa koristi odlično u marketinške svrhe i u svrhu pridobijanja pažnje svetskih medija. Dodala je da ona obožava svog muža i da oboje vole da provode vreme zajedno. "Zajedno radimo i imamo tu neku rutinu svakodnevnice. Kuvamo zajedno, putujemo zajedno, gostujemo u tv emisijama zajedno... Mi se volimo!" - rekla je Kim Kardašian. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA