Najnovije

ELITNA PROSTITUTKA UBILA DIREKTORA GUGLA: Orgijali na njegovoj jahti, a onda mu je ubrizgala heroin (VIDEO)

Američka prostitutka Aliks Tičelman (27) priznala je pred sudom da je nabavila heroin kojim je iz nehata ubila direktora kompanije Gugl Foresta Hejsa (51) na njegovoj luksuznoj jahti u Kaliforniji.
Aliks Tičelman (Foto: Fejsbuk)

Aliks Tičelman (Foto: Fejsbuk)

Na osnovu sporazuma o priznanju, osuđena je na šest godina zatvora. Iza rešetaka je već skoro godinu dana, a uhapšena je osam meseci nakon Hejsove smrti. Nadzorne kamere na jahti snimile su ceo događaj. Na snimku se vidi da je sebi nasula vino, dok je Hejsu ubrizgala heroin, od čega je on preminuo na licu mesta. Kako se vidi na snimcima nadzorne kamere, Aliks je potom hladnokrvno preskočila njegov leš i ispila vino do kraja. Ona je posle njegove smrti uredno pokupila drogu, igle i druge svoje stvari. Aliks je spustila i roletnu na prozoru, kako bi telo ostalo skriveno od pogleda, a potom je napustila jahtu. Nakon objavljivanja video-snimka na sudu Tičelman je priznala ubistvo iz nehata. Policija je mesecima pokušavala da reši ovo ubistvo, jer se na snimcima nije moglo prepoznati ko je fatalna crnka. Uhapšena je prošle godine i to tako što ju je policija namamila u hotelsku sobu gde ju je navodno čekao bogati klijent.
Pročitajte još:JEZIVI DETALJI UBISTVA IZ „SLAVIJE“: Slađan platio sahranu, kupio odelo i sveće!Oslobođeni: Luka Bojović i Vladimir Milisavljević
Izvor: Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA