Najnovije

Ovako je uhapšen Vladimir Putin! (VIDEO)

MOSKVA - "Ruski predsednik Vladimir Putin je uhapšen." - reči su kojima bi se obradovao veliki broj neprijatelja današnje Rusije i takva vest je nešto što danas otvoreno priželjkuju oni koji se protive politici Vladimira Putina.
Uhapšen! (Foto: JuTJub)

Uhapšen! (Foto: JuTJub)

Međutim, informacija o "hapšenju Vladimira Putina" je već obišla planetu 2012. godine, dok je Vladimir Putin bio premijer Ruske Federacije. Video montaža "hapšenja Vladimira Putina" bila je objavljena 13. februara 2012. godine na JuTjubu i za prva tri dana je klip pregledan više od tri miliona puta. Montaža je urađena na osnovu pravih snimaka sa suđenja ruskom tajkunu Mihailu Kordokovskom koji je osuđen zbog finansijskih malverzacija i pranja novca. Ova video montaža "hapšenja Vladimira Putina" bila je propagandna akcija opozicionarskih snaga i urađena je od strane ruske produkcijske kuće "Lanselot". Pogledajte!
Pročitajte još:Poslušajte radost ruskog komentatora nakon gola Srbije (VIDEO)Kad Novoruskinja zapuca! (VIDEO)OČIMA AMERIKANACA: O mržnji između Srba i Hrvata (VIDEO)
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA