Najnovije

RAZGOVARALI TELEFONOM: Britanac pohvalio Vučića što dolazi u Potočare!

BEOGRAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas telefonom sa ministrom spoljnih poslova Velike Britanije Filipom Hamondom, prvi put posle neusvajanja britanske rezolucije o Srebrenici u SB UN.
Filip Hamond (Foto: JuTjub)

Filip Hamond (Foto: JuTjub)

Hamond je istakao da veoma ceni to što će Srbiju na komemoraciji u Potočarima predstavljati premijer Vučić i da želi da politika dobrosusedstva u regionu bude osnov delovanja u narednom periodu. Vučić je rekao da je njegova obaveza da ode u Srebrenicu i da se pokloni nevinim žrtvama, kao i da će Srbija nastaviti politiku u kojoj će se fokusirati na budućnost, stabilnost u regionu i ekonomske reforme. Dvojica zvaničnika su u prijateljskom razgovoru razmatrali političku situaciju u regionu, posebno posle neusvajanja rezolucije o Srebrenici u SB UN, saopšteno je iz Vlade Srbije.
Pročitajte još:General Ratko Mladić u Srebrenici: Je#o te Bog smotana! (VIDEO)Zavetnici prekinuli izjavu Sonje Biserko sa slikom zaklane srpske dece!
Vučić i Hamond su naglasili potrebu unapređenja saradnje Srbije i Velike Britanije na političkom i ekonomskom planu i u svim drugim oblastima društvenog života. Premijer je na kraju razgovora pozvao šefa britanske diplomatije da poseti Srbiju kad god mu obaveze budu dozvolile. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA