Najnovije

DŽihadisti prete, Srbija će biti Islamija (VIDEO)

DŽihadisti su objavili na internetu video pod nazivom "Mi smo islamski hilafet", u kojem je naša država označena kao prva meta terorističkih napada. Slede Hrvatska, Crna Gora, BiH, Albanija, Makedonija.
(Foto: Jutjub)

(Foto: Jutjub)

-Naređeno mi je da se borim protiv ljudi sve dok ne posvedoče da nema boga osim Alaha i da je Muhamed Alahov poslanik, dok ne počnu namaz (muslimanska obaveza) klanjati i zekat (pomoć siromašnima) davati. Kad to budu uradili, zaštitiće od mene svoje živote i imetke, osim kada to pravo islama zahteva. A njihov konačni obračun pripada Alahu! Ovim pretećim rečima počinje video na internetu kojim su džihadisti javno pozvali sve islamske teroriste da krvavom borbom na Balkanu stvore hilafet ili kalifat, odnosno islamsku vlast! U jezivoj video-poruci pod nazivom "Mi smo islamski hilafet - kasida", koja je objavljena 10. jula 2015. godine, Srbija je označena kao početna meta, odnosno centar Balkana koji prvo treba osvojiti! Ekstremisti, potom, terorističke akcije planiraju da sprovedu redom u Hrvatskoj, Crnoj Gori, BiH, Kosovu, Albaniji i Makedoniji. Krajnji cilj im je da svoju islamsku vlast prošire u celom regionu. Dodatni strah u kosti uteruje i kasida, odnosno verska pesma koja prati čitav video. U njoj teroristi ujednačenim tonom, horski i kao u nekakvom transu, bukvalno recituju svoj plan za svaku od navedenih država . "Raduj se, oj, ti Srbija, bićeš deo islamija iako ti to ne prija, mi smo islamski hilafet, glasi strofa koja se odnosi na našu zemlju."
Pročitajte još:Amerikanci menjaju mentalitet narodima po svetu i dresiraju ih da obožavaju njihovu dominacijuZUROF: Stepinac, sveštenik masovnog ubice
Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA