Najnovije

KADIROV NEUMOLJIV: Đavolima nema povratka u Čečeniju!

GROZNI - Šef Čečenske republike Ramzan Kadirov izjavio je, da je povratak u Čečeniju zabranjen za sve koji su odlučili da se pridruže redovima Islamske države (organizacije zabranjene u Rusiji odlukom Vrhovnog suda), i da se bore na njihovoj strani.
Ramzan Kadirov (Foto: LifeNews.ru)

Ramzan Kadirov (Foto: LifeNews.ru)

„Danas smo se na sastanku, na kojem je prisustvovao kompletan aktiv Republike dogovorili da povratka u Čečeniju onima koji su izabrali ISIL nema niti će ikada biti. Ako su odlučili da se bore, neka ratuju i umiru tamo, u Čečeniji nam nisu potrebni“. Istovremeno, političar je izjavio da je preventivni rad koji su izvele republičke vlasti, policijski službenici, pripadnici sveštenstva i članovi omladinskih organizacija, već dao pozitivne rezultate. - Društvo najoštrije osuđuje, ne samo one, koji su otišli u Siriju ili Irak, već i one koji su dali moralnu podršku đavolima. Naglo se smanjilo, praktično svelo na nulu priključivanje redovima ISIL organizacije - rekao je Kadirov.
Pročitajte još:Letonija podiže zid na granici sa Rusijom: Pogledajte pod kojim izgovoromUKRAJINA SPREMA OPŠTI NAPAD: Generalštab odobrio svojim jedinicama „upotrebu artiljerije“
Izgvor: Pravda  

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA