Najnovije

Đurđev: Odnos prema Kosovu i Metohiji jedan od osnova saradnje i ujedinjenja srpske desnice

KOSOVSKA MITROVICA - Delegacija Pokreta "Srpske lige" posetila je Kosovo i Metojhiju i sastala se sa liderom kosovskih srba i članom predsedništva DSS Markom Jakšićem.
Đurđev i Jakšić (Foto: Srpska liga)

Đurđev i Jakšić (Foto: Srpska liga)

- Predsednik Srpske lige Aleksandar Đurđev istakao je da je odbrana Kosova i Metohije, pomoć tamošnjim Srbima i rad na ponovnom uspostavljanju pune vlasti Srbije u Pokrajini osnovni zadatak srpske desnice. Đurđev je rekao da je upravo odnos prema Kosovu i Metohiji može biti jedan od osnova saradnje i ujedinjenja srpske desnice - saopštila je Srpska liga. Podsećamo, Pokret „Srpska liga“ predstavio je 11. septembra svoju političku platformu pod sloganom „Srpska liga za srpsku Srbiju“ i pozvao na ujedinjenje patriotskih i desnih političkih organizacija. Osnivači Srpske lige su istakli tada da je ova politička platforma samo prvi korak ka afirmaciji ideje ujedinjenja desnice.
Pročitajte još:(INTERVJU) Dejan Berić: JNA nije učestvovala u ratu, ali sam ja mnogo vremena proveo na „vojnim vežbama“Zvonko Mihajlović: Otvoreno pismo Marku Đuriću
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA