Najnovije

EVROPA U ŠOKU: Ovako hrvatski ministar policije dočekuje izbeglice (VIDEO)

OPATOVAC - Ministar unutrašnjih poslova Republike Hrvatske Ranko Ostojić dočekao je izbeglice koje su stizale u Opatovac. Na snimku koju je danas objavila Vlada Republike Hrvatske možemo videti kako je protekao ministarov "brifing" izbeglicama.
Ostojić daje instrukcije izbeglicama (Foto: Vlada Hrvatske)

Ostojić daje instrukcije izbeglicama (Foto: Vlada Hrvatske)

Iako je imao jak naglasak, izbeglicama se obratio na sasvim razumljivom engleskom jeziku. - Moje ime je Ranko, i ja sam ministar unutrašnjih poslova, rekao je grupi koja ga je pažljivo slušala. - Bićete ovde samo kratko, da se osvežite, i onda ćete biti prevezeni dalje u Evropu. Je li to ok? - pitao je izbeglice koji su na to klimali glavama. - Sledite uputstva koja vam daju policajci, uzmite hrane, tuširajte se, i onda idete dalje - rekao im je. Ovakav stav Ostojića se sigurno neće dopasti drugim zemljama u EU, a Hrvatska je već zahladnila odnose sa Mađarskom i Slovenijom zbog prosleđivanja izbeglica u njihovom pravcu.
Pročitajte još:TAJNI PLAN HRVATSKE: Migrante noću ubacuju u Srbiju, Mađarsku i SlovenijuZAKAZAN SUSRET U MOSKVI: Vučić ide kod Putina
Izvor: Pravda/Jutarnji.hr

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA