Najnovije

VUČIĆ ODBRUSIO TADIĆU: U tvoje vreme odnosi su bili očajni, nismo ni pričali sa Crnogorcima!

Premijer Aleksandar Vučić, upitan da prokomentariše izjavu bivšeg predsednika Srbije i lidera SDS Borisa Tadića da su odnosi između dve zemlje katastrofalni, rekao je da su ti odnosi upravo u Tadićevo vreme bili očajni, jer tada nije ni razgovarano.

Aleksandar Vučić (Foto: Jutjub)

- Pitajte rukovodsto Crne Gore i neka vam oni potvrde kad su imali bolje odnose sa Srbijom, pre četiri godine ili danas, i mislim da ćete čuti isti odgvor - rekao je Vučić.
On je naveo da Srbija posle hapšenja nekadašnjeg načelnika Žandarmerije Bratislava Dikića i ostalih državljana Srbije traži objašnjenje pravne, a ne političke prirode.
On je istakao da sa sa Crnom Gorom dobri odnosi i da će se tako i razvijati.
Vučić je rekao da Srbija i sa drugim zemljama u okruženju ima dobre odnose.
Sa Mađarskom imamo najbolje odnose, sa Albanijom nikad bolje u istoriji, a sa Hrvatskom i pored nesuglasica bolje ekonomske odnose i veću trgovinsku razmenu i veći izvoz iz Srbije, istakao je Vučić, dodajući da on broji rezultate.
- Kada je reč o BiH, pored postovanja Dejtonskog sporazuma i nase prirodne podrske Republici Srpskoj, vodili smo osmišljenu i jasnu državnu politiku kada je reč o teritorijalnoj celovitosti - naveo je premijer. Izvor: Informer.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA