Najnovije

OTKRIVENA CIFRA, ZAVRTEĆE VAM SE U GLAVI: Evo koliko košta da se Novak pojavi na egzibicionom meču!

Novak Đoković je kao najbolji teniser sveta zarađivao i najviše od svih u belom sportu. Ne samo kroz nagrade zbog osvojenih turnira, već i zbog učešća na revijalnim mečevima. Potvrdu ove priče dao je Ernesto de Filipis, menadžer i organizator nekih od najvećih revijalnih mečeva ovog tipa.

Novak Đoković (Foto: Sinhua)

On je bio jedan od organizatora manifestacije u Bangkoku prošle godine, kada su Đoković i Rafael Nadal za egzibicioni meč i šou od 70 minuta, uz još neke propratne aktivnosti, inkasirali po 1.150.000 dolara.
- Cifre za muške teniske zvezde su zaista besmislene. Treba vam više od milion dolara da dovedete tenisere kalibra Đokovića ili Nadala – rekao je menadžer Ernesto De Filips, organizator nekoliko revijalnih teniskih manifestacija. Takođe je otkrio i da je u ženskom tenisu mnogo manje novca, a izdvaja se Marija Šarapova, koja na revijalnim mečevima ima najveće honorare. – Sestre Vilijams su, na primer došle u Milano za po 150.000 dolara. Ugovori Marije Šarapove za revijalne mečeve koštaju 300.000 dlara – istakao je on. Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA