Najnovije

Obradović: Možda sam praznoglav, ali nisam izdajnik, a Vučić i Jovanović su jedno!

- Da li je to Čedomir Jovanović od juče zvanično postao Vučićev portparol? Ili što bi rekao Aleksandar Martinović, sadašnji šef poslaničke grupe naprednjaka, u čuvenoj knjizi koju je u svoje vreme štampao dok je bio u SRS – portparol lopovske stranke? - navodi u saopštenju Boško Obradović.

Boško Obradović (foto: Jutjub printskrin)

- Važno je što je Čedomir Jovanović priznao da je kriminalac, iako ga ja nisam nazvao kriminalcem, već je sam to nekako zaključio iz mog obraćanja Vučiću. Zašto se sam prepoznao baš u toj reči kriminalac? Zašto je moje pominjanje nove koalicije Čeda – Beba – Milo – Vučić kod njega izazvalo asocijaciju na kriminal? Možda zato što sam juče otkrio kako su Vučić i Milo uplatili 5 miliona evra na račun Bebe Popovića u jednoj austrijskoj banci kako bi nastavio sa širenjem propagande u Srbiji i Crnoj Gori protiv svih koji ne misle kao Milo i Vučić? Da možda Čeda nije odneo te pare da uplati u Austriji? - navodi u saopštenju Boško Obradović.
Dalje navodi kako Čedomira Jovanovića boli što ga je raskrinkao kao lažnu opoziciju u Narodnoj skupštini kao i da je on je deo Vučićeve vlasti i to vide svi građani Srbije. Dodaje da su oni isti, da su oni jedno, i da je njihova politika ista, odnosno da je SNS preuzeo politiku LDP-a.
- A to što i on  vređa Čačak i Čačane kao njegov šef Vučić – to samo govori da su slabi, da nemaju argumente i da je njihovo vreme prošlo. Međutim, to što mu smeta Rusija i što ratuje protiv Rusije – to je najbolji dokaz kome Srbija treba da se okrene. Ono što napada LDP – to je vredno i to treba braniti. Mogu samo da im poručim obojici, i Čedi Jovanoviću i Aleksandru Vučiću, pošto su juče obojica u dogovoru krenuli na mene: Možda sam praznoglav, ali nisam izdajnik- smatra Obradović. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA