Najnovije

HAOS KOD JEREMIĆA NA DEBATI: Skandirali "NATO fašisti, marš iz Srbije!"

BEOGRAD - Nekoliko mladića izazvalo je večeras incident na debati CIRSD o američkoj spoljnoj politici koju moderira Vuk Jeremić, skandirajući "Napolje NATO fašisti".
Vuk Jeremić (Foto: JuTjub)

Vuk Jeremić (Foto: JuTjub)

Kako javlja reporter Tanjuga, obezbeđenje je vrlo brzo izvelo mladiće iz sale. Nekoliko mladića koji su nosili majice "nove komunističke partije", kako navodi Tanjug, ušli su na skup u hotelu Metropol i prekinuli uvodnu reč koju je držao predsednik Centra za održivi razvoj Vuk Jeremić uz povike "Napolje NATO fašisti" i "NATO ubice, marš iz Srbije". Oni su skandirali učesnicima skupa među kojima je i novi američki ambasador Kajl Skat. Među gostima i učesnicima debate su i profesor sa Harvarda DŽozef Naj, dekan "Flečer" škole za pravo i diplomatiju DŽejms Stavridis, predsednik vašingtonskog Centra za novu američku berzbednost Ričard Fontejn i bivši poljski šef diplomatije i ministar odbrane Radoslav Sikorski.
Pročitajte još:DA SE NAJEŽIŠ: Poruka srpske starine sa Kosmeta odjekuje u srcima (VIDEO)EVO KO SVE UČESTVUJE: Anti-ruska konferencija braće Rokfeler u Beogradu!
Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA