Najnovije

SIN BIZNISMENA KENETA: Staniju smo delili nas trojica - loša je u seksu!

Sin biznismena Radosava Savatijevića Keneta Aleksandar otkriva da je Staniju Dobrojević delio sa još dva druga - Šarenim, kojeg je starleta predstavila kao dečka, i Matijom Jelinovićem, zbog koga je završila na sudu sa Sorajom.
Stanija (Foto: JuTjub)

Stanija (Foto: JuTjub)

- Moji drugari Šareni i Matija bili su sa njom u periodu kad i ja. Znači, nas trojica, koji smo nerazdvojni, imali smo je kad smo hteli. Imamo nekih tajni u vezi sa njom, ali neću zasad ništa otkrivati - kaže Savatijević i dodaje da nije zadovoljan seksom koji je imao sa Stanijom. - Sa njom sam bio u kombinaciji. Plaćao sam joj i udovoljavao u svemu jer mi je bilo lepo u njenom društvu, ali takvu devojku nikada nisam ni pomišljao da šetam. Nismo se snimali tokom seksa jer je loša u krevetu. Nije me nešto mnogo seksualno privlačila, ali prijala mi je u nekim trenucima. Ona je bila samo još jedna devojka u nizu u mom životu - rekao je Kenetov mali i dodao: - U životu sam imao samo jednu ozbiljnu vezu sa Mijom Marković. Ona je jedina devojka koju sam iskreno voleo i koju nisam sponzorisao. Sve ostale su bile nebitne. Stanija je međutim za Kurir demantovala sve i oplela po Kenetovom sinu. - To je tatin degenerik i debil koji preko mene hoće medijsku pažnju. Tačno je da sam iz tog društva bila samo sa Šarenim, dok su Matija i Aleksandar to ljubomorno posmatrali sa stane i mrzeli ga iz dna duše pošto je uspeo da me osvoji. Iako Šareni nije imao para, za razliku od tatinih sinova, koji su se rasipali i udarali po nosu, ja sam ipak izabrala zdravog i normalnog dečka - poručila je Dobrojevićeva.
Pročitajte još:NEMA DALJE: Pevačica pokazala kako „depilira guzu“ (VIDEO)VLADA IZVREĐAO BIVŠU VERENICU ANA MARIJU: „Idiotkinjo, skakala si po tuđim k***evima i varala, kravo debela…“
Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA