Najnovije

Oklahoma silovito do duela sa "Ratnicima"!

NBA sezona je gotova za San Antonio! Oklahoma je pobedila sa 4-2, savladavši u šestom meču Sparse sa 113:99, pa će na finalu zapada igrati protiv Golden Stejta.

Lamarkus Oldridž(Foto:NBA.com)

Nije Greg Popovič našao rešenje za Kevina Duranta, četvorostruki najbolji košgeter NBA sezone je ubacio 37 poena i odveo Oklahomu u finale zapada, Rasel Vestbruk je dodao 28, a posle meča pokazao je koliko je bio samouveren.
"Izašli smo sa drugačijim načinom razmišljanja, znali smo da moramo da pobedimo. Oni jesu veliki tim, pobeđivali su stalno u poslednjih 10 godina, sa istom snagom, zato sam ponosan na momke", rekao je Vestbruk. Junaci iz senke su Adams (15 poena, 11 skokova) i Roberson (14 poena), a sada sledi još veći test, duel sa braniocima titule. Lenard je držao Sparse sa 22 poena, Oldridž sa 18, ali je poraz bio neizbežan. Sparsi su samo jednom u ligaškom delu izgubili na svom parketu, a Oklahoma je odnela dva trijumfa u plej-ofu. Skupo je koštalo loše prvo poluvreme Sparse, imali su 31 odsto šuta iz igre, promašili svih devet trojki, pa je Oklahoma na kraju treće deonice imala laganih 91:65. Boban Marjanović proveo je šest i po minuta na parketu, što mu je bilo dovoljno za skok i dva poena. Sa druge strane, Klivlend je rezervisao mesto u finalu, čeka bolje iz susreta Majami - Toronto (2-3). Izvor:Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

MIŠA ĐURKOVIĆ: Klan

U nedelju se održavaju lokalni izbori u nizu gradova, od kojih će možda zanimljivo biti u Ni...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA