Najnovije

SEKSA NIKAD DOSTA: Ovi horoskopski znaci su najveći bludnici, da li ste to vi?

Svi smo skloni nekom poroku, pitanje je samo u kojoj meri. Ipak, ovi znakovi Zodijaka su neumereni. Da li se pronalazite?
Bik
Bure bez dna. Bik je neumeren u jelu i piću. Da ume da popije toliko da mu niko ne može "stati na crtu", svima je poznato. Pozvati ga na slave i proslave, nije nimalo ekonomično po vaš budžet, pa razmislite isplati li se imati ga za gosta. Sa druge strane, on je veoma galantan i njegovi pokloni nadomeste troškove koje napravi. Dobar je zabavljač u društvu, a ume i lepo da zapeva. O njegovim seksualnim apetitima nećemo komentarisati...
Škorpija
Seks i novac su motivi njenog postojanja. Budite sigurni da ćete sa Škorpijom doživeti nezaboravne strastvene momente, ali ćete se isto tako zapitati ima li kraja. Orgije im nisu strani termin kao i grupna "druženja". Međutim, kada je novac u pitanju, njena strast vrlo brzo ima zamenu teza. Novčanik joj ne dirajte, za pozajmicu ne pitajte, ali ćete moći uredno da je zateknete u kockarnici.
Ribe
Moglo bi se reći sve ukupno, da ova tri navedena znaka imaju vrlo slične afinitete. Ali gde bi svet stigao kada bi ova trojka opstala. Ribe su ozbiljna konkurencija Biku u piću, a Škorpiju u seksualnim apetitima prate u stopu. One ne podnose realnost i odličnu utehu pronalaze u alkoholu, pa i opijatima. Samo one sebe mogu razumeti, ali su odlično društvo u kafanama.
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA