Najnovije

PUTIN: Ne delite teroriste na dobre i loše!

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da nisu dozvoljeni dvojni standardi u borbi protiv terorizma, naglasivši da ne treba deliti teroriste na "dobre" i "loše".

Vladimir Putin (Foto: RIA Novosti)

Ruski predsednik je naglasio da su nedavni teroristički napadi još jednom pokazali da se terorizmu može suprotstaviti samo zajedničkim snagama uz koordinaciju UN.
- Posebno ću naglasiti da nedavni teroristički napadi koji su izvedeni u različitim regionima sveta još jednom pokazuju da se terorizmu može suprotstaviti samo zajedničkim snagama, u skladu sa normama i principima međunarodnog prava uz koordinaciju UN. Ovde ne treba da budu dvojni standardi, ne treba deliti teroriste na "dobre" i "loše". I naravno, nedopustivo je i krajnje opasno  pokušavati iskoristiti terorističke, radikalne, ekstremističke grupe u političkim ili geopolitičke interese - rekao je on u intervjuu informativnoj agenciji "Azertadž", uoči putovanja u Baku na sastanak lidera Azerbejdžana, Irana i Rusije.
Predsednik je podsetio da upravo ti principi Rusija, Iran i Azerbejdžan aktivno napreduju u međunarodnoj zajednici i žele maksimalno da rašire i ojačaju višestranu saradnju kako na političkom nivou, tako i na liniji policije i specijalnih službi. Izvor: vesti-online

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA