Najnovije

BLAM NAD BLAMOVIMA: Ana Ivanović na startu Vimbldona izgubila od 223. teniserke sveta

Srpska teniserka Ana Ivanović poražena je već u prvom kolu Vimbldona.

Foto: JuTjub

Ivanovićeva, koja je trenutno 25. igračica na WTA listi, izgubila je u prvom kolu trećeg gren slem turnira sezone od 223. teniserke sveta Ruskinje Ekaterine Aleksandrove 2:0, po setovima 6:2, 7:5.
Ruskinja će u drugom kolu igrati protiv Nemice Ane Lene Fridsam. Aleksandrova je napravila čak pet brejkova i slavila posle 72 minuta igre u prvom meču protiv Ivanović.
Aleksandrova (21) je do glavnog žreba stigla kroz kvalifikacije, a ovo joj je najveći uspeh u karijeri. 
Ona je do sada igrala uglavnom na manjim turnirima. Ona je karijeri od igranja na turnirima do sada zaradila oko 60.000 dolara za razliku od Ane Ivanović, nekadašnje prve teniserke sveta, koja je zaradila više od 15 miliona dolara.
U prva četiri gema prvog seta nije bilo brejkova, a onda je Ana Ivanović praktično stala. Ruskinja je osvojila četiri gema zaredom i prvi set rešila u svoju korist sa 6:2.
Ruskinja je povela 2:1 u drugom setu, a Ivanovićeva je uzvratila brejkom. Usledila je velika borba u nastavku meča, a kada je Ana povela 5:4 činilo se da će doći do preokreta. Međutim, Ruskinja je osvojila tri uzastopna gema i zasluženo je pobedila. Izvor:Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA