Najnovije

EVO KO JE SVE UZEO PARE: Na mit o Srebrenici do sada je potrošeno 25 milijardi evra! (VIDEO)

Srebrenica je fizička veza sa Ovčarom i Račkom, a fenomen Srebrenice je jedna velika prevara koju su kreirale strane agenture, tvrdi Jugoslav Petrušić Dominik, srpsko-francuski agent i kontraobaveštajac, bivši pripadnik Legije stranaca i francuske vojno-obaveštajne službe.

Srebrenica- perionica novca (Ilustracija: Pravda)

Kako tvrdi Petrušić, na spisak poginulih u Srebrenici su uvršteni svi preminuli širom Bosne pa čak i nestali u Srbiji, a istraživanja na koja se pozivaju oni koji tvrde suprotno nisu rađena sa srpskim stručnjacima i forenzičarima, kako pravila nalažu, već su to činile strane agencije i nevladine organizacije. "Sve ovo je velika prevara koja dokumentima može da se raskrinka", kaže Petrišić. Prema podacima kojima on raspolaže stradala su 484 ratna zarobljenika, a sve ostale žrtve su dodate na spisak iz 10 opština i to u različitim godinama i različitim povodom.
Ta prevara je počela sa Ovčarom, pa se preko Srebrenice završila Račkom, kaže bivši obaveštajac i tvrdi da je u pitanju međunarodna zavera i prevara sa ciljem da se uništi Srbija. On se osvrnuo i na one koji iz Srbije "isistiraju na genocidu iz ličnog koristoljublja", kao što su Žarko Korać, Nenad Čanak i Čeda Jovanović. "Bolesnicima koji ga promovišu", srebrenički mit je, kako tvrdi, potreban jer je, do sada, na tu zaveru potrošeno neverovatnih 25 milijardi evra.
Ko je sve u ovoj prevari veka učestvovao iz Srbije i sveta pogledajte u snimku emisije "Intervju": A o tome ko sve upumpava novac u Srebrenicu, koja je sada nadaleko poznata "perionica novca", više možete da pročitate OVDE. Izvor: webtribune.rs/Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA