Najnovije

FANOVI I SRBIJA SU U ŠOKU: Ceca zbog bolesti ostaje bez glasa?

Ovo niko nije mogao ni da pretpostavi, jer Svetlana Ceca Ražnatović uvek izgleda besprekorno. Međutim, izgleda da je pred pevačicom težak period. Kako prenosi beogradska štampa pred pevačicom su dani borbe, jer je u maju saznala da boluje od teške bolesti.

Ceca (Foto: JuTjub)

Iako bolest utiče na njene glasne žice, ona je uspela kao veliki borac da nastavi sa snimanjem albuma, i završi ga na kraju. Endokrinološki problemi mogu da izazovu velike probleme.

Izvor bilzak pevačici rekao je da se ona za sada dobro drži:

- Ceca je sredinom maja saznala da boluje od teške bolesti, koja može da izazove brojne komplikacije, što nije nimalo naivno. Kako je veliki borac, nije dozvolila da je to uspori ili spreči u bilo čemu što želi da uradi. NJena bolest mora redovno da se kontroliše, ali opet može da dođe do brojnih komplikacija - rekao je izvor blizak pevačici.

Ceca je prethodnih meseci pokazivala znake umora i iscrpljenosti, ali se borila kao pravi profesionalac.  Pored odličnog glasa, Ceca čak i u ovim godinama poseduje lepotu i savršenu figuru, na kojoj joj mogu pozavideti mlađe koleginice. Među njima nije i Aleksandra Mladenović, kojoj su na nastupu u finalu "Zvezda Granda" uživo sevale bradavice, što možete da pogledate OVDE. Izvor: espreso.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA