Najnovije

Kristijan otkriva iz zatvora šta je prva stvar koju će uraditi po izlasku!

Kristijan Golubović je u intervjuu za “Alo!” pričao je o tome kako vreme provodi u “Zabeli”. On je otkrio kako mu je u zatvoru, kao i ko ga posećuje.

Kristijan (Foto: JuTjub)

– Samo moja Ivana (supruga, prim. aut). To pravo imaju još samo advokati. Neistina je da me posećuju raznorazne osobe. To nije dozvoljeno, a meni je Ivana lično najbitnija – rekao je Kristijan i demantovao da ga je posećivala Balerina.
– Čista je laž da mi je ona (Jelena Milošević balerina, prim. aut) bilo šta poslala i i bila mi u poseti – ikada! Takve neistine vređaju moju porodicu – naveo je Golubović.
Na pitanje da li je lakše s cimerima u zatvoru nego u rijalitiju, Kristijan je odgovorio sledeće:
– U sobi sam sa kulturnim i pedantnim momkom, koji ne puši, ne pije lekove, trenira i poštuje starije. U zatvoru je mnogo lakše, u rijalitiju je retko ko razuman. Izuzev par njih, većina ljudi ništa ne vredi. Gospodin Željko Mitrović mi je dao ogroman novac da im dam primer, ali nisu naučili ništa. Nažalost! – ističe Golubović i dodao kakvi su mu planovi kada izađe iz zatvora:
– Prvo sa svojom porodicom idem na dug odmor – more, sunce, mir i sreća. Daleko od svega i svih koji mogu da nas poremete u uživanju – zaključio je on. Pogledajte OVDE ko se preselio blizu Marjanovića u Borču! Izvor: Alo / Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA