Najnovije

NAJNOVIJE SAOPŠTENJE REP GRUPE THC LA FAMILIJE: Spremite se, na putu je… (VIDEO)

Rep grupacija "THC LA FAMILIJA" za vrlo kratko vreme postala je sinonim za dobru muziku, a svojim pesmama zadužila je celu scenu da je ne samo pametni po dobru, nego da i danas očekuju nešto novo za nju.

Borko i Stefan (Foto: Printskrin Fejsbuk)

„Igraj i pobedi“, pesma posvećena našim košarkašima postala je bukvalno sportska himna, ali to je samo jedna od mnogo pesama koje je ova rep grupacija dala svojoj publici. Iza ovih momaka nalazi se tri albuma na koje niko nije ostao imun, mnoge generacije stasavale su uz reči Boreta i Stefana koji su prvi svoje fanove nazvali „Familijom“, da to je mnogo više od repa! Sada ovi momci imaju novo saopštenje za nas! Možda se nista nadali, ali na putu je njihov četvrti album! - „Familijo, želimo da vam saopštimo da radimo četvrti album "THC LE FAMILIJE", očekujte ga 4. aprila“ -  rekao je Borko. - Tako je, četvrti album za 4. april“, dodao je Stefan. Izvor: Oslobodjenje.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne