Najnovije

PORAZ MU TEŠKO PAO: Zoran Milanović u zagrljaju sa transvestitom! (FOTO)

Lider SDP-a Zoran Milanović je nakon izbornog debakla 13. septembra na parlamentarnim izborima u Hrvatskoj najavio povlačenje sa te pozicije. Nezvanično, još je u proleće dogovorio posao u Evropskoj banci za obnovu i razvoj (EBRD).

Zoran Milanović (Foto: Xinhua)

No, istražujući kakva sudbina očekuje ovog hrvatskog političara, koji je vodio maksimalno prljavu kampanju kada je reč o odnosima sa Srbijom, otkrili smo krajnje zanimljivu fotografiju nastalu početkom meseca, dok je kampanja još uvek bila u punom jeku.
Naime, nekadašnji premijer Hrvatske našao se u zagrljaju transvestita iz Bjelovara, koji se nalazi u bekstvu otkada je otkriveno da je u pitanju prevarant koji zavodi i pljačka senilne starce širom LJepe njihove...


Tako se, pored snimka sa hrvatskim braniteljima u kojem ovaj navodno predstavnik "liberalne struje" hrvatske politike najskadaloznije pljuje po Srbima i drugim narodima na Balkanu, ovom propalom hrvatskom političaru može dodati i koketiranje sa traženim kriminalcem koji, kao što možemo videti, ne bira način kako bi prevario svoje žrtve.

Nakon konferencije za štampu, kada je izgubio izbore, Milanović je rekao: "Videću čime ću se dalje baviti, ali sigurno se neću dosađivati".

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA