Najnovije

BILA SAM NEZASITA I VOLIM IGRICE: Celu noć se njih sedmorica ređali na meni (18+)

Počeli smo da igramo masne fote, a kako sam bila jedino žensko svi "prljavi" i perverzi zadaci pali su na mene.

Ilustracija (Foto: Naughty America)

Moji roditelji imaju dosta bogatih prijatelja, i svi me obožavaju. Ove zime sam planirala da idem na neku planinu, a kako su svi bili bogati mogla sam da biram u koju luksuznu kuću želim da idem i to na bilo kom zimskom odmorištu.
Dogovorila sam se da idem sa najboljom drugaricom, a da tamo budemo u društvu koje je otišlo u kuće svojih roditelja.
Moj dobar drug je otišao sa još šestoricom i rekao da se obavezno javimo kad stignemo. Tako smo i uradile. Svako veče i svaki dan provodili smo zajedno, nas dve i njih sedmorica.
Skijali smo, grudvali se, jeli i pili zajedno. Jedno veče drugarica je otišla da noći kod svoje tetke, koja je imala brvnaru u blizini, a ja sam ostala sama.
Kako mi je bilo dosadno odlučila sam da pozovem svoje muško društvo da se zabavimo. Počelo je lagano uz flašu vina, a onda smo prešli na žestinu. 
Oko ponoći smo svi već bili prilično pijani i počeli smo da igramo masne fote, a kako sam bila jedino žensko svi "prljavi" i perverzi zadaci pali su na mene, što mi zapravo nije smetalo jer sam bila nezasita, a i volela sam igrice.
Stvari su se ubrzo otele kontroli i njih sedmorica su me kao kraljicu odneli u spavaću sobu i krenuli da me skidaju i ljube. Svesni toga ili ne oni su mi tada ispunili jednu od najvećih seksualnih fantazija.
Menjali su se na meni, a ponekad su i dvojica bila u meni dok sam druge oralno zadovoljavala. To je trajalo duboko u noć.
Bila sam toliko iscrpljena da sam se onesvestila, a njima je bilo potrebno desetak minuta da me povrate. Posle toga smo svi zaspali.
Jedno je sigurno, ovo zimovanje neću skoro zaboraviti.
Naš buvljak ne pamti tako žestok seks, podigao je na tezgu, skinuo mi je suknjicu i...Tu ispovest možete pročitati OVDE.
Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA