Najnovije

Šešelj: Toma napravio aferu voz da bi počeo kampanju

Šešelj tvrdi da je slučaj "voz prijateljstva" osmislio Tomislav Nikolić bez ičijeg znanja, kako bi započeo predsedničku kampanju.

Vojislav Šešelj (Foto: Jutjub)

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj prokomentarisao je slučaj "voza prijateljstva" i tvrdi da je to sve osmislio Tomislav Nikolić kako bi započeo kampanju za predsedničke izbore.
Pozivajući se na svoj stari "izvor", iz vremena pre ubistva premijera Zorana Đinđića, kada je u medijima tvrdio da ga o aktuelnim temama obaveštava "Laufer", Šešelj je na Tviteru objavio:
"Kako mi Laufer javlja, celu ujdurmu sa svečano išaranim vozom organizovao je Tomislav Nikolić bez znanja drugih državnih organa. Započeo kampanju". Podsetimo, voz koji je trebalo da otvori novu direktnu liniju Beograd-Kosovska Mitrovica u subotu nije stigao na odredište. Unutrašnjost voza ukrašena je reprodukcijama fresaka iz manastira SPC sa Kosova i Metohije, dok je spolja na više od 20 jezika ispisano "Kosovo je Srbija". Voz je zaustavljen u Raškoj, a posle više sati vraćen za Beograd, jer su pripadnici specijalnih jedinica kosovske policije ROSA na administrativnoj granici čekali njegov dolazak. Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA