Najnovije

RAŠIRIO SAM JOJ G*ZU I STAVIO JOJ GA DUBOKO: Ovako je izgledao divlji seks sa mojom snajkom! (18+)

Došla ona. Snajka iz Austrije. Žena mog starijeg brata od tetke. Bili smo u Sloveniji, na skijanju. Brat zbor poslovnih obaveza nije mogao da dođe tako da sam ja delio sam sobu s njom.

Seks (Foto ilustracija: Jutjub)

Bila je to relativno mlada žena, u ranim četrdesetim… Ali savršena. Vitka, dugih nogu. Blede puti. Duga, crvena kosa spuštala joj se do oblih guzova, preko velikih, ali čvrstih grudi… Imala je napućene, punašne usne, kojima kao da je uvek pozivala na poljubac. Velike, tamne oči, s dugim trepavicama, i oštre, zamamne obrve…
Kada sam bio dečak, video sam, slučajno, kako je moj stariji brat praši u gostinjskoj sobi. Gledao sam, iz prikrajka, dok je on širio njene butine i zakucavao svoj napet ud duboko u nju. 
Nakon napornog dana na snegu, povukli smo se u svoje sobe, ona i ja zajedno. Legao sam na krevet i upalio televiziju. Ona je pošla pod tuš. Vratila se potpuno gola. Ostao sam zaprepašćen. – Neće te biti sram, zar ne? – dobacila mi je sa smeškom, i sela na svoj krevet, nasuprot mom.
Gledao sam opčinjeno u njene bradavice, skoro krvavo crvene kolutove oko njih. Nehajno se češljala.
Bio sam se već svukao u uske bokserice, i moja nabreklina među nogama postajala je sve očitija. Pogledala je prema meni, i nasmejala se: – Hej! Pa, digao ti se!
Poželeo sam da se zemlja otvori i proguta me. Krv je prštala u mojim obrazima i mislio sam da ću umreti od neugode.
– Nestaško! – uzviknula je.
Ostao sam nepokretan. Ustala je i prišla mi. – Ja sam kriva, zar ne? – prošaptala je. – Ja sam ga ovako uznemirila, nisam li?
Nisam znao što bih rekao. – Sada kada sam ovo učinila, nema mi povratka… – nastavila je, pa kleknula pred mene. Veštim prstima povukla je moje bokserice naniže i svukla mi ih do kolena.
– U…Snajka… – promrmljao sam.
– Ćuti – prekinula me blagim glasom, pa uzela moj tvrd k*rac u ruku. Zadrhtao sam, a moj ud se propeo među njenim prstima. Osmehnula se i lagano ga prodrkala.  Nisamo moga više da izdržim, bacio sam je na krevet raširio guzu i nabio ga do kraja. Stenjala je od zadovoljstva. Zatim se okrenula na leđa, grudi su joj skakave gore dole, a ja sam nastavio da joj nabijam. Gledao sam joj u oči dok je svršavala zajedno samnom.  Nikada neću zaboraviti ovo savršeno veče. Pomerio sam joj kupaći i krenuo u akciju! Pogledajte OVDE, uživao sam u njenim oblinama kao nikad!  Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA