Najnovije

MOŽDA NISTE ZNALI: Ovih 7 čudnih stvari se dešava vašem telu kada se seksualno uzbudite!

Ono što se inače dešava uvašem telu kada se seksualno uzbudite je znojenje, ubrzano disanje, pomuti vam se mozak i tako dalje.

Seks (Foto: JuTjub)

Osim standardnih stvari koje vam se dešavaju kada ste usplahireni zbog seksa, tu su i neke mnogo interesantnije. Postoje stvari koje se dešavaju sa vašim telom kada se seksualno uzbudite, a one su nekada previše neprijatne ili čudne:
1. Delovi tela vam se paralizuju
Ne mora da znači da će se to desiti vama, ali postoje osobe koje osećaju neku vrstu golicanja ili trnjenja lica i ruku u toku seksa. Nemojte da brinete, to je sasvim normalna pojava, psoebno kada ste blizu orgazma.
2. Kijate Neke osobe kijaju u toku skesa, ili posle vrhunca. Naučnici veruju da je za to zadužen parasimpatetički nervni sistem, koji se aktivira u toku seksa, ali i kijanja. 3. Mnogo brže trepćete Kada ste previše uzbuđeni trepćete brže. To se dešava jer je vaše oko spremno da ukloni suze od previše emocija. 4. Tolerišete grozne stvari Mnogo manje ste osetljivi na stvari koje bi vam se inače gadile, u toku seksualne želje. Istraživanja su ispitivala žene koje su inače gadljive, kako se ponašaju posle gledanja filmova za odrasle. Posle gledanja, svaka je popila vodu iz čaše gde je prethodno stajala buba. 5. Postajete hrabriji Ne plaše vas slike ajkula, horor filmovi, vukovi.. sve to zato što ste prethodno gledali porno film. 6. Imate glavobolje Obično se glavobolje dese oboma, i jače su u toku orgazma. One su često male, ali se mogu prebaciti u predeo vrata. 7. Mnogo vam je veća tolerancija na bol Studije su pokazale da trudnice mnogo manje boli porođaj kada beba prolazi blizu G tačke. Da vidite kakav penis žene najviše vole, pogledajte OVDE. Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA