Najnovije

Ovo je jedini čovek koji je pretukao Arkana (FOTO)

Željko Ražnatović Arkan, o kome se nižu mitovi, legende, istine i poluistine, gotovo punih 20 godina nakon što je ubijen ispred hotela "Interkontinental", bio je strah i trepet gde god bi se pojavio. Ipak, malo je poznato da je u jednom slučaju Arkan bio taj koji je izvukao deblji kraj.

Arkan (Foto: Jutjub)

Kako se navodi na poznatom Instagram profilu "Legende devedesetih",  Arkan je svojevremeno dobio batine od Stanka Stojkovića iz Leskovca poznatijeg kao Stanko Robijaš ili Stanko Bokser.
Okršaj se, prema navodima "Legendi devedesetih", dogodio u Kazneno-popravnom domu u Valjevu. Arkan, koji je tada imao nadimak Hibrid, zavodio je red u pomenutom KZP, ali se, ispostaviće se - namerio na pogrešnog pošto ga je Stanko, posle svađe oko kutije cigareta, pretukao pred svima.

Inače, Stanko Robijaš nekada je bio bokser teške kategorije i nastupao je za BK Dubočica iz Leskovca dok je ovaj klub bio u vrhu SFRJ.
Inače, on je rođen kao treće dete u porodici koja je bila u teškoj socijalnoj situaciji, a nakon razvoda roditelja, završio je u domu za nezbrinutu decu.
Danas je Miholjdan. Na ovaj dan ne važe pravila kao za svaki drugi praznik, treba da uradite nešto sasvim drugačije. Više o tome čitajte OVDE.
Izvor: Srpski Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Šešelj rekao Arkanu: Ti ćeš biti prvi koga ću ubiti! 
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA