Najnovije

DVERI: 10 pitanja za Vučićevu Vladu! Ne Vladu Ane Brnabić, već Vučićevu!

Povodom 100 dana Vlade premijerke Ane Brnabić koja je javnosti saopštila rezultate rada, napominjući da je prezadovoljna i da bez Aleksandra Vučića to ne bi bilo moguće oglasio se saopštenjem i Pokret "Dveri" čiji predsednik Boško Obradović postavlja 10 pitanja, ali ne Brnabićevoj već "Vučićevoj Vladi".

"Dveri" (Foto: Jutjub)

- Ovih dana ne navršava se 100 dana Vlade Ane Brnabić već šest godina vlasti Aleksandra Vučića. Vlada Brnabićeve je četvrta Vlada Aleksandra Vučića za ovih šest godina, ne računajući više rekonstrukcija Vlade za to vreme. Ana Brnabić je samo šef Vučićevog kabineta, a ministri državni sekretari u Vučićevim ministarstvima, pojašnjava prvi čovek "Dveri" i dodaje:
- Razna predizborna obećanja ostala su neispunjena, borba protiv kriminala i korupcije bila je najobičnija laž, a nameštene statistike pokazuju ekonomski boljitak u državi u kojoj 35.000 građana više umre nego što se rodi na godišnjem nivou, a još toliko napusti zemlju u potrazi za boljim životom. U Srbiji vlada potpuni medijski mrak, na velikim beogradskim televizijama sa nacionalnom frekvencijom nema političkih emisija, a glas opozicije više se ne može čuti ni na medijima ni u Narodnoj skupštini. Zato ovih dana građani nemaju priliku gde da postave sledećih nekoliko pitanja Vučićevoj Vladi povodom šest godina vlasti, istaknuto je u saopštenju, a onda navedeno i svih deset pitanja:
- Kada će biti donet Zakon o ispitivanju porekla imovine svih političara i tajkuna od 1990. do danas?
- Kada će odgovarati svi oni koji su učestvovali u pljačkaškim privatizacijama i uništavanju srpske ekonomije, na čelu sa Mlađanom Dinkićem?
- Kada će prezadužene porodice moći da reše pitanje zelenaških kredita indeksiranih u švajcarskim francima? 
- Kada će banke prestati da nam gule kožu s leđa putem valutnih klauzula i protivzakonitih provizija?
- Kada će javni izvršitelji prestati da izbacuju ljude na ulicu iz porodičnih domova?
- Kada će ratni vojni veterani, ratni vojni invalidi i porodice poginulih u otadžbinskim ratovima 1991-99. dobiti svoj zakon?
- Kada će seljaci dobiti podršku Vlade nakon poljoprivredne godine koju su obeležile elementarne nepogode i veliki gubitak u prinosima?
- Kada će preko 100.000 radnika dobiti svoja potraživanja od propalih firmi u stečaju koje im duguju zarađene plate i povezan radni staž?
- Kada će moći da se progovori o sprezi između vrha vlasti i kriminala?
- Kada će predsednik SNS, predsednik Srbije, koordinator svih tajnih službi bezbednosti i vršilac dužnosti predsednika Vlade konačno posle šest godina izaći na direktan TV duel sa nekim iz opozicije?
Pročitajte OVDE koliko košta bolest u Srbiji?
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Boško Obradović- Vučićev brat i kumovi su najveći kriminalci u Srbiji a mi smo udarili na njih!
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA