Najnovije

HAOS U PAROVIMA - EROTIKA NA KVADRAT: Zmaj "ispipao" grudi i Maci Diskreciji i Marijani! (VIDEO)

U toku jučerašnje emisije rijalitija "Parovi", Uroš Ćertić, koji je bio u ulozi voditelja, stavio je Iliju Grahovca pred iskušenje, a Zmaj je iskoristio priliku da "izvata" Marijanu. To nije sve. Zmaj je ispipao grudi i Maci Diskreciji.
Zmaj u akciji (Foto: JuTjub)

Zmaj u akciji (Foto: JuTjub)

- Zmaju, hoćeš li ti da joj namestiš bubicu? - pita Uroš. Zmaj od Šipova je sa osmehom na licu ustao i prišao Marijani Ful. Čim joj je prišao, uhvatio je za grudi, na šta je ona odmah odreagovala: - Sredi mi bubicu, nemoj da mi diraš grudi! Zatim joj je objasnio gde bi trebalo bubica da stoji, a ona mu se zahvalila i nastavila svoje izlaganje. - Jao vidi gde se dira! - dobacila je Ružica. Zmaj se samo smeškao i vratio se na svoje mesto. U slučaju Mace Diskrecije je Zmaj opet iskoristio priliku dok je ona menjala svoju majicu. Naime, produkcija ju je opomenula da ne nosi sponzorsku majicu i ona je krenula da se presvlači, a tu je uleteo Zmaj! Pogledajte:
Pročitajte još:BALERINA: Stanija je Onanija i raspala kurva! STANIJA: Sa Nenadom Čankom si zbog para!GUBI KONTROLU U SADO-MAZO IGRICAMA: Krunićeva „silovala“ matorce za novac! (FOTO 18+)BOLEŠTINA: Zmaj dobio partnerku za seks (VIDEO)
Izvor: Alo / Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA