Najnovije

SMRTONOSNO KAMENJE HUTA: Tajno oruže kojim bosonogi ratnici Jemena ubijaju okupacione snage (VIDEO/FOTO)

Saudijske okupacione snage nedavno su zarobili ogroman magacin elsplozivnih naprava Huta.

Huti u akciji (Foto: Jutjub)

Među zarobljenim minama Saudijci su pronašli i novo tajno oružje Huta koje pokazuje kreativnost bosonogih ratnika iz Jemena.

Huti su počeli da prave lažno kamenje u kojima se nalaze nagazne mine i da ih postavljaju na putanjama kuda prolaze saudijski vojnici i vozila.

Kamen izgleda kao i svaki drugi ali je napravljen od mehanih materijala i kada nego nagazi na njega, vozilom ili nogom, on puca i mina se aktivira. Huti su juče ispalili balistički projektil na Rijad. Saudijci tvrde da su ga presreli a Huti da su pogodili palatu u kojoj se održavao sastanak oficira vojske Saudijske Arabije. Uprkos napredovanju Saudijske koalicije Huti i dalje kontrolišu velike delove zemlje.

Kako je SAA kaznila teroriste na Golanu pogledajte OVDE. Snimke dramatičnih borbi ID protiv Hadžat Tahrir al Šama u sirijskoj Hami pogledajte OVDE. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus bideo

Promo video Južnog pokreta koji je deo Saudijske koalicije. Južni pokret se zalaže za odvajanje južnog  od severnog dela Jemena, formaciju čine vojnici jemenske nacionalnosti koje opremaju Ujedinjeni arapski emirati. Južni pokret iako deo Saudijske koalicije često ulaziu sukob sa snagama lojalnim predsedniku Hadiju Mansuru koga podržava i naoružava Saudijska Arabija a koji želi da bude predsednik cele zemlje.
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA