Najnovije

RATNI POKLIČ IZ SARAJEVA: "Zelene beretke" podržale Izetbegovića sa 100 hiljada "iskusnih vojnika"

"Zelene beretke" saopštile su danas da podržavaju bošnjačkog člana Predsedništva BiH Bakira Izetbegovića sa 100 hiljada "iskusnih vojnika".

(Foto: JuTjub/Pravda)

Saopštenje prenosimo u celini: Ovim putem želimo čestitati i dati punu podršku našem poštovanom Bakiru Izetbegoviću na njegovom državničkom stavu i na odbrani naše domovine u već dogovorenom srpsko-hrvatskom scenariju za uništenje državnosti naše nam jedine domovine, saopštile su "Zelene beretke".
Vaša opredeljenost prema patriotizmu za Bosnu i Hercegovinu je pokazala neprijateljima naše domovine da je Sarajevo glavni grad i da se u njemu odlučuje budućnost BiH, a posebno trebaju napokon zlonamerni pojedinci da shvate da su prošla vremena kada se upravljalo iz Beograda i iz Zagreba sa našim sudbinama. Ono što želimo još javno reči onako kako smo stajali iza našeg vrhovnog komadanta rahmetli Alije Izetbegovića tako isto stojimo i iza tebe Bakire Izetbegoviću sa više od 100.000 iskusnih vojnika -veterana rata, zaključuje se u saopštenju. Da vidite koji deo teritorije Srbije EU traži da se priključi Hrvatskoj, pogledajte OVDE. Izvor: RTRS

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Zelene beretke - dokumentarni film
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA