Najnovije

SVE SAM ZVEZDE PREBROJALA: Imao je ogroman pen*s i to je bio najbolji seks u mom životu (18+)

Morala sam da probam i ponovo bih.

Ilustracija (Foto: beeg.com)

Prijavila sam se na program razmene studenata i ubrzo dobila potvrdan odgovor. Spakovala sam kofere i otišla u Ameriku.
Bila sam smeštena kod jedne fine porodice sa dvoje male dece. Oni su me dočekali na aerodromu i odveli u svoj topli dom.
Kako bih zaradila za džeparac počela sam da radim u jednoj maloj knjižari u blizini. 
Posle nekoliko dana, vlasnica me je ostavila samu da radim popodnevnu smenu i rekla da će se vratiti uveče. Inače nije bilo mnogo posla, jer je knjižara uglavnom imala stare knjige i antikvitete, ali to popodne je bilo drugačije.
Obukla sam strukiranu tuniku sa dubokim dekolteom, a imam čime da se pohvalim u tom području.
Bila sam nagnuta nad pultom kada sam čula zvonce iznad vrata. Podigla sam pogled i videla dečka tamne puti kako otvorenih usta gleda u mom pravcu.
Odmah sam se ispravila i kao pravi profesionalac pitala kako mogu da mu pomognem, a u tom trenutku nisam morala da znam da čitam misli da bih znala koji je njegov odgovor.
Upitao me je za jednu knjigu i ja sam otišla do police. Rekao mi je da nije ranije viđao i upitao da li sam nova. Potvrdno sam odgovorila, a onda se ponudio da mi pokaže okolo, a ja sam pristala.
Uveče me je pokupio kolima i vozikali smo se okolo. Inače sam radoznale prirode, a čula sam da su crnci obdareniji, pa me je kopkalo da li je to istina, a sada mi se pružila prilika da to i proverim.
Odvezao nas je na vidikovac - napušteno brdo na koje dolaze parovi kako bi imali seks. Malo po malo stvari su išle svojim tokom i to se desilo. 
Krenuli smo da se ljubimo, a moja ruka je ubrzo krenula ka njegovom međunožju. Šake su mi normalne veličine, ali onaj paket nisam mogla u potpunosti da obuhvatim.
Počeli smo da se skidamo, a onda sam se spustila da mu pružim oral. U jednom trenutku sam pomislila da ću se ugušiti njegovim velikim penisom, a onda je ušao u mene.
Sve sam zvezde prebrojala. Seks je bio toliko dobar da me čudi kako su mu amortizeri i dalje funkcionalni. 
To mi je bio prvi put sa crncem i moram da priznam da mi se jako dopalo i da bih svakako ponovo probala. Uradite mu OVO tokom sek*a i neće znati šta ga je snašlo!
Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA