Najnovije

(18+) ZAR PRED SVIMA: U toku nominacija takmičarka doživela org*zam na stolici! (VIDEO)

"NJena vagi*alna kiselina je oštetila stolicu!"

Parovi (Foto: TV Hepi)

Sinoćne nominacije prošle su jako burno. Varnice su letele na sve strane, a nisu pošteđeni ni novi takmičari.
Halabuka se nikako nije stišavala, pa je Bojani bilo jako teško da kontroliše situaciju za stolom. Prvi žestok sukob odigrao se između Slađe Petrušić i Vesne Rivas, a pale su zaista teške reči. Rivasova je prozivala Slađu da izgleda odvratno, ismevajući njenu želju da se bavi politikom i uđe u skupštinu. Vesna joj je poručila da treba da bude mnogo bolja riba kako bi je iko angaživao, rekavši za njene grudi da su kese, a za njenu pozadinu da je viseća. Slađa joj nije ostala dužna te je žestoko, ali sarkastično isprozivala Vesnu.
Sledeći sukob odigrao se, na iznenađenje mnogih, između dojučerašnjih prijatelja Nikole poštara i Dalile. Ovaj obračun je poprimio tolike razmere da je Nikola svrstan u grupu omraženih učesnika zajedno sa Vesnom, Milijem, Miljanom i Anamarijom.
Ipak, ono što je zgrozilo mnoge, bila je situacija kada je ukućanima pušena pesma Dada Polumente "Ti, ti, samo ti" i po rečima ostalih ukućana, Miljani se pesma jako dopala. Toliko jako da je svršila na stolici. Miljana je sve vreme poricala ovo, ali je Jelena Krunić u jednom momentu ustala i pokazala Bojani stolicu koja je bila mokra. Vidno zgrožena, Bojana je pitala Miljanu da li je to istina, što je ova porekla i rekla da poštuje pevače i da uživa u njihovim pesmama, ali da je kao muškarci više ne zanimaju.
Nakon vlažnog incidenta, LJuba je ustala i krenula da proziva Miljanu,optuživši je za njenu neobuzdanu strast, pritom koristeći najgadnije psovke! Pogledajte kako je to izgledalo. Premotajte na 3:00. Pogledajte OVDE kako se pravi duplo veći dekolte bez silikona! Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA