Najnovije

RANI RADOVI SNEŽANE SAVIĆ: Skinula se skroz gola i snimila najvrelije scena seksa na ovim prostorima! (FOTO/VIDEO 18+)

Pre 33 godine film "Šta je s tobom, Nina" zapalio je bivšu Jugoslaviju, vrelim scenama seksa između Snežane Savić i Radka Poliča.

Snežane Savić u akciji (Foto: Jutjub)

Snežana Savić decenijama važi za jednu od najlepših i najvećih dama sa ovih prostora, ali i za vrhunsku glumicu koja je osamdesetih godina žarila i palila.
Oni koji su živeli u tom vremenu verovatno se kristalno jasno sećaju vrelih scena u filmovima snimanim tih godina, u kojima je Snežana bila potpuno gola, a neretko je snimala i opasno vrele scene seksa.
Jedan od filmova u kojima se sve to zajedno jasno vidi i prikazuje jeste ostvarenje iz 1984. godine “Šta je s tobom, Nina”, u kojem Snežana igra Ninu, dok joj je partner u filmu legendarni Radko Polič
Film je ljubavni, a govori o savremenoj devojci koja je u potrazi za sopstvenim identitetom. Dve ljubavi između kojih se koleba dovode je u sukob sa samom sobom, pa sve njene dileme, razmišljanja i traume dolaze do punog izražaja.

A ovo su seksi scene u kojima je Snežana dominirala…

Film sa vrelim scenama seksa možete pogledati OVDE na snimku od 12:55 i 18:35 minuta. Pogledajte OVDE, gaćice nema, grudi joj izleću, ovo je Karleušinih najbezobraznijih 18 sekundi!
Izvor: Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA