Najnovije

STAMATOVIĆ PRETI NAPREDNJACIMA: Potukao sam ih u Čajetini, pobediću ih i po Srbiji!

- Pošto ne mogu da me kupe, a jedini sam od svih potencijalnih predsedničkih kandidata pobedio naprednjačku vlast na izborima, režim Aleksandra Vučića po svaku cenu želi da me preko notara izbaci iz predsedničke trke - tvrdi Milan Stamatović, prvi čovek opštine Čajetina.

Milan Stamatović (Foto: Jutjub)

– Već uveliko više od 10.000 ljudi želi da me podrži kao predsedničkog kandidata, ali nemam dovoljno notora koji bi overili njihove potpise. Na Zlatiboru sam dobio jednog jedinog notara koji može da overi jedan glas za minut, odnosno oko 600-700 dnevno. Za vikend sam dobio par notara u Kraljevu, ali samo od 15 do 17 časova, a u Nišu su mi potpisivanje podrške otkazali svi notari, iako sam imao danima već unapred kod njih zakazane termine! - objašnjava Stamatović.
Stamatović ističe da ga se režim boji jer je kandidat koji ima stvarnu podršku u narodu.
– Za razliku od njih, koji svkim danom sve više zadužuju Srbiju, ja svojoj opštini donosim zaradu, a pri tome sve radim po zakonu.  Zbog toga na sve načine žele da me izbace iz predsedničke treke, pa sada zbog izbornih mahinacija naprednjačkog režima moram da se borim za natore, a ne za za narodnu podršku koju svakim danom imam sve više – poručuje Stamatović.
On kaže da je spreman da još jednom pobedi SNS. – DŽabe im notari, ne mogu da me zaustave. Potukao sam ih u Čajetini, pobediću ih i po Srbiji, jer za razliku od režima predstavljam zdravu i bogatu Srbiju! - kaže on. Izvor: Srbin.info/Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA