Najnovije

JECAJ I NEMOĆ NA SAHRANI PILOTA: "Gde mi to vodite dete? Kako će majka bez tebe, srce moje iščupano!

Na stotine ljudi okupilo se danas na Novog groblju da na večni počinak isprati pilota vojske Srbije Dejana Pandurovića (39), koji je u petak stradao u padu aviona supergaleb G4.

Sahrana pilota (foto: Jutjub printskrin/MOS)

Uz tužne zvuke trube, kolona je krenula do groba: Sahrana pilota Dejana Pandurovića, koji je poginuo u padu aviona kod Šapca (FOTO)
Dejanovoj ćerki je pozlilo pa je Hitna pomoć odmah reagovala. Ministar Đorđević je prilikom odlaska s groblja, Dejanovu ćerku poljubio u čelo.
– Srce moje iščupano je, kako će majka da živi bez tebe? – zapomagala je majka dok su Dejana spuštali u raku.
Izneli su kovčeg uz tužnu melodiju truba. Jecaji majke su odjekivali Novim grobljem.
Ona grli kovčeg i vrišti: “Gde mi to vodite dete?”
Neutešna majka plače nad grobom i kroz jecaje izgovara: “Kako će majka da živi bez tebe Dejane ljubavi moja? Kako će majka? Kako će Jelena? Šta ćemo bez tebe? Šta je ovo bilo? Zlato moje!”
- Šta je ovo? Šta je ovo, hoće li neko da mi kaže – izgovarala je kroz plač majka nastradalog Dejana.

Dejanov kolega kroz suze je održao govor govoreći o poginulom pilotu. - Koliko god ovaj tren bio tužan i težak prisetimo se onog najlepšeg što smo od njega doživeli. Odgajan je s ljubavlju. Postao je čovek u pravom smislu te reči. Bio je zaljubljenik u vojsku. Puno lepih trenutaka proveli smo sa njim. Prijalo nam je njegovo društvo. Voleo je letenje. Među prvima je osetio težu stranu ovog psola. To ga nije pokolebalo već je nastavio. Dužnost pilota obavljao je najbolje što je mogao. Svi su voleli da rade i lete sa njim. Bio je zaljubljenih u sport i zdrav život. Ponosan na svoju suprugu Jelenu i ćerke. Bili su par za primer, plenili lepotom... Prerano te je Dejan napustio, tek je trebalo da uživate sa svojom decom. Nadam se da te je usmerio kako da odgajaš vašu decu. Najteže je majci, bratu ali i kolegama. Delili smo dobro i zlo. Sve je sa njim bilo lakše. Pamtićemo te po dobroti i čuvati te od zaborava - govorio je Dejanov kolega. Izvor: Telegraf, Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA