Najnovije

ŠEŠELJ O NIKOLIĆU: Kakva ,,seks mašina", to je glupost, on je mamlaz iz Bajčetine

BEOGRAD- Ministar za vanredne situacije Velimir Ilić, prokomentarisao je izjavu socijaliste Milutina Mrkonjića, koji je predsednika Srbije Tomislava Nikolića opisao kao "seks mašinu."
Vojislav Šešelj (Foto: SRS)

Vojislav Šešelj (Foto: SRS)

- Meni je drago što Toma, koji je mojih godina i dalje može - rekao je Velja Ilić. Na pitanje da li su političari zaista dobri u krevertu, kao što tvrdi Mrkonjić, Ilić je uz smeh poručio: - Mrka je šaljivdžija, ume ponekad da pretera. Međutim, osim Ilića, većina funkcionera je odbijala da komentariše navode počasnog predsednika SPS, dok se poslanik SNS Marijan Rističević zapitao otkud Mrka zna kakvi su političari u krevetu. - Ako je Milutin Mrkonjić probao nekog političara, onda je moguće da on ima stav o tome. Ne znam kako bih ja mogao da ocenim takvu tvrdnju. Po sebi ne mogu, jer bih onda bio subjektivan. Kako je to Mrkonjić utvrdio, ja ne znam - rekao je Rističević za ,,Kurir". Lider radikala Vojislav Šešelj demantovao je Mrkonjićeve tvrdnje da je predsednik Srbije ,,seks mašina". - Kakva ,,seks mašina", to je glupost, on je mamlaz iz Bajčetine. Što se tiče naših funkcionera i njihovih kvaliteta, nikad nisam bio s političarem u krevetu, pa ne bih znao da li je Mrkina izjava tačna - rekao je Šešelj.
Pročitajte još:VLADAN GLIŠIĆ O RASCEPU: Profesorka iz SAD udaljila me od BoškaSvet se približava veoma opasnom momentu svoje istorije – moguć je veliki rat
Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA