Najnovije

NIJE NI ZNAO DA MU JE "PRIJATELJ" MRTAV: Pavarotijev duh se javio nakon Trampove izjave da su dobri ortaci (VIDEO)

Američki predsednik Donald Tramp ove nedelje je u goste primio italijanskog premijera Paola Đentilonija kako bi razgovarali o sastanku G7 koji bi trebalo da se održi u Italiji sledećeg meseca.

Donald Tramp pominje Pavarotija (foto: Jutjub)

Međutim, mnogima je pažnju privukla jedna Trampova rečenica, koju su zatim do besvesti koristili kako bi ga ismejali na internetu.
On je na zajedničkoj konferenciji za štampu hvalio Italiju, nazivajući je "svetionikom umetničkog i naučnog dostignuća".
Kako je rekao Italija je stvorila velike umetnike.
- To se nastavlja i danas, od Venecije do Firence, od Verdija do Pavarotija, mog prijatelja, mog dobrog prijatelja -rekao je Tramp.
Dok je Tramp možda mislio na svoj odnos sa čuvenim Lučanom Pavarotijem pre nego što je umro, pre deset godina, to nije sprečilo ljude da ga ismeju i podsete ga da čuveni tenor nije živ.
U međuvremenu je otkriveno da je on ipak lagao i da ga ni Pavaroti ni njegova porodica nisu podnosili.
Tramp je u toku svoje predsedničke kampanje koristio ariju "Nessun Dorma" Šakoma Pučinija, u izvedbi Pavarotija, što se porodici pokojnog pevača nimalo nije dopalo.
- Kao članovi njegove najbliže porodice, želimo da podsetimo da vrednosti bratstva i solidarnosti za koje se Lučano Pavaroti zalagao u toku svoje umetničke karijere nisu nimalo kompatibilne sa pogledom na svet kandidata Donalda Trampa.
Između Trampa i Pavarotija nije bilo prijateljstva, a čak su imali i nesuglasice. Tenzije između njih su porasle 2002. godine kada je Tramp platio operskom pevaču da nastupi na jednom od njegovih imanja, a zatim se odjednom predomislio i zatražio novac natrag.
Ipak, korisnici društvenih mreža su iskoristili Trampovu izjavu da se našale kako se Tramp "druži sa duhovima".
I voditelj DŽimi Kimel je napravio šalu na Trampov račun tako što je u goste pozvao "duha Pavarotija" i pitao ga da li mu je Tramp prijatelj, na šta je ovaj odgovori: "Ne". Trampovi dani su već odbrojani, tvrdi profesor koji je dosad sve pogodio. O tome čitajte OVDE. Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA