Najnovije

Teške optužbe Boška Obradovića: Evo, ko je srušio zid plača!

Lider poslaničke grupe "Dveri", Boško Obradović, teško je optužio aktuelnog premijera Aleksandra Vučića, rekavši da je "valjda svima jasno da su njegovi ljudi srušili Zid plača, kada su mladi otišli u protestnu šetnju - da bi kompromitovali protest"!

Boško Obradović (Foto: Jutjub)

On je ovo napisao na svom Tviter nalogu a ujedno i objasnio i svoju podršku protestu srednjoškolaca na protestu u Čačku (Moje tri ćerke su bile tamo)
Poslanička grupa Dveri saopštila je danas da je uputila zahtev predsednici Skupštine Srbije Maji Gojković i generalnom sekretaru parlamenta, za hitnom normalizacijom rada Skupštine i nastavakom započete sednice.
Ističu i da je Gojković na neustavan i skandalozan način, kršeći Poslovnik o radu, prekinula prvu sednicu redovnog prolećnog zasedanja, pod neprihvatljivim obrazloženjima da je nemoguće zasedanje tokom predsedničke kampanje.
- Ona obaveštenje o prekidu zasedanja nije uputila poslanicima sa zvaničnog mesta predsedavajuće, već tokom konferencije za novinare. Građani Srbije su predugo taoci osione politike SNS, koja uzurpira i skrnavi sve državne institucije - ističe se u saopštenju Dveri.
U saopštenju se navodi i da će "najnovije u nizu ponižavanja države Srbije i njenih građana biti Aleksandra Vučića da narednih meseci bude i premijer i predsednik države.U nepodnošljivoj medijskoj blokadi, redovno prolećno zasedanje NSRS će omogućiti bolju informisanost građana o tekućim dešavanjima i katastrofalnim zakonskim rešenjima koja koalicija okupljena oko SNS predlaže i sprovodi po sopstvenoj volji i Vučićevim instrukcijama". Kako je izgledao jučerašnji protest srednjoškolaca u Čačku pogledajte OVDE. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA