Najnovije

CIRKUS U SKUPŠTINI: Šešelj od Martinovića napravio lemura!

Radikali pravili šou program u Skupštini!

Aleksandar Martinović (Foto: Medija centar)

Oni su naime kolegama i novinarima delili sveže odštampanu knjigu “Aleksandar Martinović, Kako sam gazio Tomu i Vučića”, u kojoj se nalaze neki od govora sadašnjeg šefa poslaničke grupe SNS iz vremena kad je bio poslanik radikala.
Knjigu je izdala Srpska radikalna stranka, a na njenim koricama je slika - fotomontaža Aleksandra Martinovića na kojoj je on pola čovek, pola životinja koja podseća na lemura i biografija gde se na kraju kaže da je “godine 2014. pogazio sve svoje mladalačke ideale, političke principe, odrekao se srpske nacionalne ideologije i izdao SRS, te sada naprednjacima u Parlamentu služi kao strašilo za ptice”.
Lider SRS Vojislav Šešelj rekao je da se u knjizi nalaze stenogrami Martinovićevih govora i izjava u parlamentu, što se može proveriti lako, kao i da je knjiga tek sada štampana jer do nije bilo finansijskih mogućnosti, a “da bi bilo šteta da su tako mudre misli ostale nezabeležene”.
I sam Martinović, juče je dobio na poklon svoj primerak knjige.
- Podelili smo knjigu svim poslanicima. Uzimali su je i naprednjaci. Lično sam je odnela i Aleksandru Martinoviću i tražila njegov autogram. Nije hteo da mi da, ali je knjigu zadržao i videla sam kako je lista - ispričala je poslanica SRS Aleksandra Belačić.
Šef poslaničke grupe SNS Aleksandar Martinović juče nije želeo da komentariše ovu situaciju, a njegov partijski kolega Vladimir Đukanović ocenio je da fotomontaža na koricama knjige najviše govori o onima koji su je tu stavili.
- Svako u životu ima pravo da nešto kaže i da promeni mišljenje, nije to ništa strašno. Ali ako misliš da ćeš nekog naružiti na taj način što ćeš mu staviti fotografiju kakvu su mu stavili na knjigu, to više govori o onima koji su tu fotografiju stavili, i oni u toj fotografiji vide sebe - kazao je Đukanović. Pogledajte OVDE dramatično predviđanje američkih obaveštajaca. Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Pogledajte okršaj Šešelja i Martinovića u skupštini:
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA