Najnovije

KLUPKO SE ODMOTAVA: Pada Trampov zet?!

Zet i viši savetnik američkog predsednika Donalda Trampa, DŽered Kušner, navodno se nalazi na listi osoba koje se nalaze pod istragom zbog veza sa Rusijom.

Donald Tramp (Foto: Jutjub)

Kako prenose svetski mediji, suprug Trampove ćerke i "osoba od velikog poverenja" je među osobama koje bi istražitelji hteli da saslušaju.
NJujork magazin je naveo i da je "osoba za koju postoji interesovanje" 36-godišnji Kušner, koji se trenutno nalazi sa svojim tastom u Saudijskoj Arabiji, na njegovom prvom putovanju u inostranstvo u svojstvu predsednika SAD. 
Vašington post je dodao i da je pod istragom osoba koja je bliska predsedniku, nije objavljen identitet, ali je jasno da takvih ljudi ima veoma malo. 
- To je DŽered Kušner. Imam potvrde od četiri izvora. Ne spekulišem - napisao je saradnik NJujork magazina Jašar Ali. 
Komentara iz Bele kuće, ali i iz Tramp organizacije nema, međutim Vašington je ranije potvrdio da je Kušner bio u kontaktima sa ruskim zvaničnicima, kao i državni tužilac DŽef Sešons i državni sekretar Reks Tilerson. 
Istraga o vezama Moskve i Trampovog tima za kampanju za predsedničke izbore je posle smene šefa FBI DŽejmsa Komija krenula u drugu fazu, pošto je za šefa istrage imenovan bivši direktor FBI Robert Miler. Kako su Kinezi upropastili operaciju CIA pročitajte OVDE. Izvor: B92

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Pogledajte kako je izgledala Trampova poseta Saudijskoj Arabiji:
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA