Najnovije

Le Pen: Putinova poseta Francuskoj će poboljšati odnose sa Rusijom

Rusija je velika zemlja, bez obzira na to da li neko odobrava ili ne unutrašnje događaje u njoj, rekla je Le Pen.

Le Penova (Foto: Sinhua)

Poseta predsednika Rusije Vladimira Putina Francuskoj doprineće poboljšanju odnosa između Moskve i Pariza, izjavila je predsednica partije „Nacionalni front” Marin le Pen.
„Drago mi je što će Vladimir Putin biti primljen u Francuskoj i smatram da je to u skladu sa potrebom da se odnosi između dveju zemalja poboljšaju”, rekla je Le Pen, prenosi „Vzglяd”.
Ona je istakla da je Rusija velika zemlja, bez obzira na to da li neko odobrava ili ne unutrašnje događaje u toj državi.
„Najvažnije je to da je Francuskoj neophodno da sarađuje i sa Rusijom i sa SAD kako bi vodila borbu protiv islamskog radikalizma, tog gigantskog izazova upućenog međunarodnoj zajednici”, dodala je ona.
U nedelju je predsednik Francuske Emanuel Makron izjavio da se sa poštovanjem odnosi prema Rusiji i istakao je da će na sastanku sa Putinom razmotriti pitanja saradnje u Siriji radi postizanja dugoročnog političkog rešenja. Američka vladina agencija za međunarodni razvoj (USAID) pripremila je sedam miliona dolara koje će u Srbiji uložiti u medijski rat protiv Rusije i Putina. Više o tome čitajte OVDE.
Izvor: Ruska reč

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Sastanak Putina i Le Penove u martu ove godine
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA