Najnovije

OSLOBOĐENA JOŠ TRI SELA: Tigrovi brišu teroriste između Kanasira i Maskane, uskoro sudar sa proameričkim snagama! (MAPA)

Nakon oslobođenja pokrajine Kirbat Šuvaim, Rasm Falah, Al-Bakri i Al-DŽavim, sirijske Tigar snage su napredovale dalje duž puta Alepo-Kanasir-Itrijah i oslobodili i preuzeli kontrolu u više sela na tom području.
Ako Tigar snage nastave da razvijaju pokrete u tom pravcu, uskoro će stići do teritorije koju kontrolišu Sirijske demokratske snage koje podržavaju SAD, i zbrisati celu oblast između Kanasira i Maksane, gradova koje drže vladine trupe. 

Trenutni cilj sirijske vojske u ovoj oblasti je da se uspostavi linija kontakta sa Sirijskim demokratskim snagama. Potom, verovatno će se fokusirati na napredovanje ka Deir Ez Zoru.
Vlada može da iskoristi aktulenu oluju Sirijskih demokratskih snaga na Raku kako bi postigla sopstvene ciljeve u centralnoj Siriji.  Kako je američka "leteća tvrđava" na Baltiku podvila rep pred ruskim suhojem "istrebljivačem", čitajte OVDE. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Istorijat i sposobnosti Tigrova
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA