Najnovije

MAJSTORI STRATEGIJE I HEROJI FRONTA: Pobede Jemenske armije i Hutija su nezabeležene u skorijoj istoriji ratovanja!

Združene snage Jemenske armije i revolucionarnog pokreta Huti već dve godine odolevaju agresiji najmoćnije arapske kraljevine i njenih satelita.

General Muhamed Naser Al Atefi (Foto: almasirah.net)

Ministar odbrane Jemena, general Muhamed Naser al Atefi, pohvalio je junaštvo pripadnika Jemenske armije i Huti snaga, opisujući ih kao heroje prvih linija borbe protiv saudijske agresije.
- Taktičke pobede koje naša vojska odnosi u operacijama protiv neprijatelja duž jemenske obale i na prvim linijama fronta, nezabeležene su u skorijoj istoriji ratovanja, rekao je Al Atefi prilikom svoje posete Četvrtoj vojnoj oblastiu centralnoj pokrajini Al Bajda, prenela je jemenska novinska agencija bliska Huti pokretu, Almasira. - Saudijska vojna oprema koja je uništena na tlu Jemena, zauvek će svedočiti svima koji to još uvek ne znaju da je Jemen grobnica za osvajače! - dodao je jemenski general. On je naglasio sda saudijske snage ne napadaju samo vojne položaje u Jemenu, već da namerno uništavaju i kuće, škole i infrastrukturu države, što kasnije nazivaju "vojnom pobedom". Atefi je posebno pohvalio junaštvo koje ispoljavaju borci na prvim linijama fronta, čije je požrtvovanje i istrajnost posvedočio narod Jemena.  Kako jemenske snage prave zasedu saudijskim plaćenicima na jugu Saudijske Arabije, pogledajte OVDE. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Kompilacija najboljih snimaka operacija Hutija u aprilu i maju 2017:
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA